Marzysz o swojej burgerowni?
Chcesz prowadzić restaurację we współpracy ze sprawdzoną marką?

Wypełnij formularz a skontaktujemy się z Tobą!

Odtwórz wideo
Zobacz film i otwórz swoją burgerownie

Krowa Mać Burgers

To Burgerownie z prawdziwego zdarzenia w których największym priorytetem zawsze będzie SMAK, czytając opinie naszych gości możemy śmiało napisać, że smażymy  prawdopodobnie jedne z najlepszych burgerów w Polsce.

Każdy  z naszych lokali urządzony jest w modnym industrialnym stylu i posiada wyjątkowy design, który nadaje im indywidualny charakter dostosowany do swojego miasta. Najlepiej przekonać się osobiście.

Wszędzie dobrze, ale w Krowie najlepiej!

Dzięki codziennym dostawom świeżych produktów od lokalnych dostawców nasze burgery są tak bardzo doceniane przez naszych gości.
Wystarczy spojrzeć na oceny naszych lokali w Google.

  • KROWA MAĆ Jastrzębie Zdrój ocena Google 4.6 – 800 opinii
  • KROWA MAĆ Wodzisław Śląski ocena Google  4.6 – 450 opinii
  • KROWA MAĆ Częstochowa  ocena Google 4.8 – 391 opinii
  • KROWA MAĆ Chrzanów ocena Google 4.8 – 93 opinie (nowy lokal )

Kilka słów o prowadzeniu gastronomii:

Trzeba zrozumieć, że na sukces otwieranej restauracji składa się wiele czynników, ale głównym będą zawsze ludzie którzy ją tworzą.

Dlatego też w naszej sieci panuje rodzinna atmosfera oparta na wzajemnej pomocy, a o lokale franczyzobiorców dbamy jak o swoje własne od samego początku.

Każdy z naszych lokali jest indywidualnie dopasowywany do potrzeb rynku lokalnego, Spójny koncept ale zarazem personalizowany design powstającego lokalu pozwala nam uzyskanie wyjątkowości każdej naszej restauracji.
Dzięki sprawdzonym zabiegom marketingowym oraz rozpoznawalnej marce, KAŻDY z naszych lokali zaczął osiągać bardzo dobre wyniki finansowe już od pierwszego dnia działalności . 

Przewidzieliśmy 3 modele współpracy, uzależnione od lokalu, lokalizacji oraz posiadanego kapitału. Chętnie opowiemy o każdym z nich podczas, spotkania bądź rozmowy telefonicznej.

LOKALE WŁASNE

2 lokale

  • Jastrzębie Zdrój 
  • Wodzisław Śląski
 

LOKALE FRANCZYZOWE

2 lokale

  • Częstochowa  
  • Chrzanów 

Jeżeli nadal się wahasz, to zostaw nam do siebie kontakt,
a z przyjemnością odpowiemy na Twoje pytania.

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Całkowicie angażujemy się w każdym etapie otwarcia nowego lokalu: od wyboru lokalu, remontu ,aż po wybranie lokalnych dostawców mięsa, warzyw oraz pieczywa.

Szkolimy cały personel( menadżer, obsługa kuchnia, kierowcy). Szkolenia odbywają się w naszych działających lokalach oraz w nowo powstających restauracjach.

Najbardziej zależy nam na utrzymaniu jakości naszej marki dlatego też przez cały okres przygotowań oraz działania lokalu ,wspieramy, doradzamy oraz rozwiązujemy problemu tak aby każda z restauracji działała na 110% i nasz partner czerpał satysfakcje z prowadzenia naszego lokalu oraz oczywiście odpowiednie zyski.

Nasza nazwa oraz logo zastrzeżone są w Urzędzie Patentowym 

Posiadamy własny internetowy system zamawiania online (bez prowizyjny).

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Kwota inwestycji uzależniona jest od wybranego modelu współpracy oraz wielkości lokalu i prac remontowych niezbędnych do otwarcia lokalu.

  •  Od 150 tys. do 300 tys.zł;
  • Opłata początkowa – 15 tys. zł netto;
  • Opłata miesięczna – 6% netto;

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • Lokalizacja – minimum 25 tys. mieszkańców;
  • Lokal minimum 50m2;
  • Posiadanie kapitału;
  • Motywacja do zaangażowania się w własny biznes;
  • Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii, ale preferujemy osoby z doświadczeniem w biznesie.